Niewiem co to za program był... błędów niebyło z tego co mowil yakuza--==maly==---- pisze:Czym była robiona adaptacja jakim programem?
Nie było żadnych błędów podczas jej wykonywania?
Jezeli adaptacja była ok to trzeba by obejrzeć sprzęgło i dwumas choć zazwyczaj jak sprzęgło jest zbyt słabe to jest błąd podczas adaptacji
szarpanie w smg
Re: szarpanie w smg
- yakuza
- Auto: M5f10,750f01,335f30,e46v8m62
- Kontakt:
adaptacje robilem inpa i doszla do konca zadnych bledow w skrzyni nie bylo, z tego co wiem to boomer4 rozwiazal problem odlaczajac akumulator na nocboomer4 pisze:Niewiem co to za program był... błędów niebyło z tego co mowil yakuza--==maly==---- pisze:Czym była robiona adaptacja jakim programem?
Nie było żadnych błędów podczas jej wykonywania?
Jezeli adaptacja była ok to trzeba by obejrzeć sprzęgło i dwumas choć zazwyczaj jak sprzęgło jest zbyt słabe to jest błąd podczas adaptacji
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Nie pamiętam czy podczas adaptacji inpa kasuje błędy z smg ale wydaje mi się,że tak więc odłączenia akumulatora nie powinno nic zmienić chyba,że błąd był gdzieś indziej niż w smg.
Zawsze warto przy podpięciu inpy skasować wszystkie błędy.
- yakuza
- Auto: M5f10,750f01,335f30,e46v8m62
- Kontakt:
przed adaptacja sprawdzalem bledy i zadnych nie bylo--==maly==---- pisze:Nie pamiętam czy podczas adaptacji inpa kasuje błędy z smg ale wydaje mi się,że tak więc odłączenia akumulatora nie powinno nic zmienić chyba,że błąd był gdzieś indziej niż w smg.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
To dziwne bo odłączenie klemy nie powinno mieć żadnego wpływu nawet błędy nie powinny się skasować no nic ważne,że działa.
dzwina sprawa ale podziałało na szczęście--==maly==---- pisze:To dziwne bo odłączenie klemy nie powinno mieć żadnego wpływu nawet błędy nie powinny się skasować no nic ważne,że działa.

-
Na którym trybie jeździcie podczas normalnej spokojnej jazdy ? Na jakich obrotach zmieniacie bieg ? Odpuszczacie gaz tylko przy zmianie z 1 na 2 bieg, a przy innych gaz na tym samym poziomie ? Używacie częściej łopatek czy dźwigni ?
smg uczy sie stylu jazdy, jak na 5 biegu bedziesz wolno jezdzil to ona sie tak nauczy a pozniej bedzie zamulac.. sam to sprawdzalem.... wczesniej zawsze mialem 5ty prog,teraz po miescie jezdze na 2, po przelaczeniu na 5...czuc wyraznie roznice..... zmieniam biegi przy spokojnej jezdzie 2-3tys...
osobsicie mam nawyk odpuszczania delikatnie gazu przy kazdej zmianie...nie puszczasz go calkiem ale delikatnie odpuszczasz, to wystarczy..
lopatki
osobsicie mam nawyk odpuszczania delikatnie gazu przy kazdej zmianie...nie puszczasz go calkiem ale delikatnie odpuszczasz, to wystarczy..
lopatki